- Hide menu

UIT DE KEUKEN

HAPJES

portie salami 5,00
portie kaas 5,00
portie mix 7,00
        – kaas, salami, olijven, coctailtomaatjes, ajuintjes en augurken
tomaten en/of lookbrood 5,50
bordje toast met huisgerookte zalm, ajuinsnippers en peterselie 8,00

 

UIT DE KEUKEN

verse soep 3,50
quiche toscane (spinazie, pijnboompit, zongedroogde tomaat, geitenkaas) 13.50
gegrilde ovenkoek met paardenfilet en pere joseph-kaas
        – uit het vuistje 5,50
        – met groentebordje 9,50
huisgebakken foccaciabrood met buffelmozzarella, pesto en tomaat
        – uit het vuistje 8,50
        – met groentebordje 12,50
        – met parmaham +1,00
taco ‘fernando’
        – 1 stuk 9,00
        – met groentebordje 13,00
        – 2 stuks 13,50
taco ‘fernando’ vegetarisch
        – 1 stuk 9,00
        – met groentebordje 13,00
        – 2 stuks 13,50
spaghetti bolognaise maison 13,00
lasagne ‘alla fernando’ 14,50
pasta met spek, spinazie, champignon en mascarpone 13,00
lauwe pasta met spek, bleu-kaas, paprika en vinaigrette 13,00
zuiderse vegetarische lasagne met hazelnoten 14,50
pasta pesto (met huisbereide pesto) 13,50
ovenschotel met scampi, feta en tomaat 15,50
stoofpotje van kippenlevertjes, spek en paddestoelen 13,00
ovenschotel met lamsgehakt, feta, aardappel en tomaat 15,50
visburger met huisbereide tartaar 9,00
slaatje met ambachtelijk gerookte zalm en krielpatatjes 15,50

Suggesties oktober

 Karnemelkstampers met kaas en ei 14,00
 Gegratineerde pastaschotel met tomaat, pompoen, ricotta en mozzarella 13,50
 Salade geitenkaas met quinoa en courgette 14,50

 

Smakelijk!